Klubben i kontakt med Zlatan – kan bli lagkamrat med Kaka

Orlando City har tagit kontakt med Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic har tidigare varit öppen för en flytt från Paris Saint-Germain och han har ofta uttalat sig om att han vill prova på spel i en ny klubb innan karriären tar slut. Orlando City där Kaka spelar är ett av alternativen.

Det lutar åt att Zlatan Ibrahimovic kommer flytta från PSG när hans kontrakt går ut i sommar. Härom dagen slog han klubbrekordet för antal mål och klassas därför nu som PSG:s bästa målskytt genom tiderna. Den 34-åriga supersvensken ser ändå så gott som förlorad ut för PSG.

Klubbar som Milan sades vara extremt nära ett köp av Zlatan redan i somras men han blev kvar i Paris det sista året av hans kontrakt. Zlatan vill dock inte ge upp sin fotbollskarriär ännu och det finns flera klubbar som vill ha honom i sitt lag trots hans stigande ålder. En flytt till MLS har varit en sak Zlatan har varit positiv till innan och nu kommer nya uppgifter om att en flytt dit blir allt mer möjlig.

Kan bli klubbkamrat med Kaka i Miami

Det är italienska Tuttomercatoweb som uppger att Orlando City har varit i kontakt med Mino Raiola och Zlatan Ibrahimovic. Den nyfödda klubben gör sin första säsong i MLS och med stenrika och ambitiösa brasilianska ägare satsar man mot att plocka in flera stora namn, förutom Kaka som var deras första riktiga stornamn i klubben.

MISSA INTE: Zlatan Ibrahimovic fem snyggaste mål i landslaget.

Det är inte bara Zlatan som Orlando siktar sig in på. Ägarna uppges även förhandla med Javier ’Chicharito’ Hernandez och Robinho. Man kan tycka att Cristiano Ronaldo är lite utav en omöjlig värvning för klubben, men presidenten är optimistisk.
– Förhoppningsvis kan vi värva honom till nästa säsong. Vi har alltid hört att han vill komma till USA för att spela. Vi gillar honom väldigt mycket, sade klubbens president Flavio Augusto Da Silva förra veckan.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365