Uppgifter: Milan erbjöd 330 miljoner för Lorenzo Insigne

Napoli nobbade Milans bud – förhandlar om nytt kontrakt

Lorenzo Insigne ska vara ett av Milans transfermål. Enligt uppgifter lade Milanoklubben ett bud på spelaren värt 330 miljoner som nobbades av Napoli.

Italienska medier har under de senaste månaderna gjort gällande att Lorenzo Insigne inte är helt nöjd med sin situation i Napoli. Flera storklubbar, bland andra Liverpool och Tottenham, har därför visat intresse för hans tjänster i hopp om att locka över italienaren till Premier League. Men mycket har också pekat på en fortsättning i Serie A för 25-åringens del, och dessa uppgifter stärks nu av att journalisten Paolo BargiggiaPremium Sport avslöjar att en italiensk klubb nyligen lade ett bud på mittfältaren.

Enligt Bragiggia så erbjöd Milan 35 miljoner euro, motsvarande cirka 330 miljoner kronor, Napoli för att värva Insigne i januari. Deras bud nobbades dock eftersom Napoli vill förhandla fram ett nytt kontrakt åt spelaren som kan få honom på andra tankar och därmed stanna kvar på San Paolo-Stadion på lång sikt. Men med tanke på att Milan numera har nya ägare, Sino-Europe Sports, finns chansen att man väljer att pumpa ut extra mcket pengar för att göra klart med den italienske landslagsmannen inför sommarens transferfönster.

Lorenzo Insignes nuvarande kontrakt med Napoli löper ut år 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply