Uppgifter: Chelsea-talangen Solanke lämnar för Liverpool

bet365
Uppgifter: Chelsea-talangen Solanke lämnar för Liverpool

Vill spela på Anfield

Chelseas 19-årige anfallsstjärna, Dominic Solanke, vill lämna klubben och har siktet inställt på Liverpool, och Chelsea-tränare Antonio Conte bekräftar nu att anfallaren kan vara på väg bort.

Chelsea sitter inne på en mycket talangfull spelare i den unge Dominic Solanke. Den blott 19-årige anfallaren spelar för närvarande i Chelseas U-21 lag och har även redan representerat England på de olika ungdomsnivåerna, och skall ha blivit tillfrågad av Roy Hodgson att träna tillsammans med seniorlaget för två år sedan. Detta är en stjärna som är mycket eftertraktad på marknaden, och Chelsea verkar inte heller särskilt intresserade av att sälja honom, men enligt engelska The Sun vill stjärnan själv lämna till förmån för Liverpool.

Solanke sitter dock på ett kontrakt som kommer att gå ut till sommaren, och chansen att han lämnar Stamford Bridge är hög. Han skall ha förhandlat med klubben och ville ha 50 000 pund i veckan, men lyckades inte komma fram till någonting med klubben, vilket har satt igång alarm hos de övriga Premier League-klubbarna.

Liverpool har ingen möjlighet att erbjuda Solanke den sortens lön, men de kan erbjuda honom en framtid under huvudtränare Jürgen Klopp, känd för att kunna utveckla unga talanger och ge dem en ärlig chans.

Chelsea-tränaren Antonio Conte har själv bekräftat att stjärnan med största sannolikhet kommer att lämna.

– Jag tror (han kommer att lämna), jag är inte säker, men jag tror att det är vad han vill. Jag vet inte, jag borde ha en kristallboll och kunna tala om hans framtid, jag önskar det bästa för honom och hans familj, säger Conte via The Sun.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365