Uppgifter: Juan Cuadrado återvänder till Juventus

Uppgifter: Juan Cuadrado återvänder till Juventus

Affären väntas vara klar inom de närmsta dagarna

Den colombianske landslagsmannen har varit strålande i det italienska mästarlaget under förra säsongen och klubbens direktör Giuseppe Marotta väntar nu på att en deal för yttern skall färdigställas med Chelsea.

Juan Cuadrado spenderade förra säsongen utlånad från Chelsea i det italienska mästarlaget Juventus, där han konsekvent fick spela och bidrog även med fyra mål och sex assists. Hans insatser har imponerat på klubbens ledning och de är väldigt intresserade av att få behålla yttern. ESPN rapporterar om att klubbens direktör, Giuseppe Marotta, förväntar sig att en deal för Cuadrado kommer vara klar inom de närmaste dagarna. Den colombianske landslagsmannens agent skall ha varit i London under helgen för att försöka övertala Chelsea om att låta hans klient få återvända till Turin.

Chelseas tränare Antonio Conte skall inte ha varit helt övertygad och osäker över statusen på diskussionen, men Marotta sade att han hoppas på att få en affär färdig till slutet av veckan.

– Jag hoppas att vi över de nästkommande dagarna kan komma överens om en deal för Cuadrado, sade Marotta.

– För tillfället är han en Chelseaspelare. Vi har presenterat ett erbjudande till dem och nu väntar vi på en respons, men vi är optimistiska, fortsatte Marotta.

Däremot så kommer det med stor sannolikhet bli så att Simone Zaza lämnar Juventus för att få mer speltid.

– Vi har talat med Zaza. Transfern är inget straff, men han skulle utan tvekan finna mer plats någon annan stans.

– Det fanns en idé med Wolfsburg men det föll igenom. Över de sista 10 dagarna av transferfönstret har vi dock gott om tid för att finna en ny klubb till honom, avslutade Marotta.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply