Michy Batshuayi in, Simone Zaza ut i Juventus

Michy Batshuayi in, Simone Zaza ut i Juventus

Två Juventus-övergångar är på väg att ske

Enligt Football Italia kan Juventus sälja Simone Zaza och istället plocka in Marseilles Michy Batshuayi.

Juventus vann både Serie A och Coppa Italia under den senaste säsongen. Till kommande säsong vill man nu ta hem Champions League. För att se till att det är möjligt vill man plocka in flera nya spelare. Bland annat sägs det att Juventus försöker värva Alexis Sanchez, uppgifter som kom ut under gårdagen. Dessutom ryktas det om att Juventus vill värva Shkodran Mustafi, tysken som imponerat i EM och till vardags spelar för Valencia. Nu vill man ha igenom flera transfers.

Enligt Football Italia vill Juventus locka till sig anfallaren Michy Batshuayi från Marseille. Den italienska mästarklubben påstås anse att den belgiska anfallaren vore en perfekt ersättare för Alvaro Morata, som kommer att återvända till Real MadridJuventus ska ha erbjudit Marseille 30 miljoner euro, men fransmännen sägs vilja ha 38 miljoner för att släppa spelaren.

Samtidigt ryktas det om att Juventus kan tänka sig att sälja Simone Zaza, en spelare som är med i Italiens trupp i EM 2016Zaza är missnöjd med den speltid han har fått på Juventus Stadium och kan nu vara på väg till Wolfsburg. Den tyska klubben uppges ha lagt ett bud på spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply