Hernanes: ”Jag ville stanna i Inter”

Juventus nyförvärv ville inte flytta

Efter att Juventus erbjudit 9,5 miljoner pund inklusive bonusar för Hernanes stod det klart att brasilianaren lämnade Inter för spel i Turin-klubben, någon han egentligen inte ville.

En av de mest överraskande övergångarna i Serie A denna sommaren var när Anderson Hernanes lämnade Inter för spel i Juventus. Affären som enligt Transfermarkt ska vara värd 9,5 miljoner pund offentliggjordes under de sista timmarna den 31 augusti och de båda parterna kom överens om ett treårskontrakt för 30-åringen.

Juventus kommer att betala 8 miljoner pund för övergången plus 1,5 miljoner pund i eventuella bonusar.

En flytt till Juventus var dock inte vad mittfältaren hade förväntat sig och ska enligt Tuttosport ha erkänd att han blev överraskad av att det hela blev av.

– Sådana saker kan hända och nu blev det så. Jag tänkte inte på det och det var inte vad jag hade förväntat mig. Jag var väldigt lycklig i Inter men några timmar senare var jag en Juventus-spelare och hade nya utmaningar framför mig. I Juventus har jag mycket att inse och uträtta. Jag är väldigt glad över flytten men samtidigt är jag överraskad, säger spelaren till den italienska siten.

Tidigare spelat i Lazio

Hernanes kom till Lazio från São Paulo 2010 och efter fyra säsonger i den ljusblåa tröjan bar det av till Inter då Milano-klubben köpte honom för en summa som rapporterades ligga på närmare 20 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply