Emanuelson på väg till Brasilien?

FÖRE DETTA AC MILAN-SPELAREN PÅ VÄG TILL BRASILIEN

Efter att ha varit klubblös sen den sista juni ser yttermittfältaren Urby Emanuelson att vara nära en flytt, detta enligt brasilianska medier.

Under den senaste säsongen spelade Urby Emanuelson sin fotboll i AS Roma och Atalanta men efter att inte ha blivit erbjuden ett kontrakt med den sistnämnda klubben är han för tillfället klubblös. Detta har gjort att flertalet klubbar ska vara villiga att kontraktera spelaren som har hunnit fylla 29 år. Enligt uppgifter till den brasilianska tv-kanalen Fox Sports ska Vasco da Gama ha kontaktat spelarens agent för att förhandla om ett eventuellt kontrakt.

Det är fortfarande oklart hur mycket spelaren kommer att tjäna i den brasilianska ligan och det har heller inte läckt ut några uppgifter om hur lång tid det erbjudna kontraktet sträcker sig.

Tidigare i Ajax

Under de senaste fyra säsongerna har Emanuelsson spelat sin fotboll i Serie A. Klubbar som AC Milan, AS Roma och Atalanta har tagit del av spelarens tjänster och det var framför allt i Milan som spelaren lyckades bäst. Men innan flytten till Italien spelade han i Eredivisie och Ajax under sju års tid. Spelaren kommer från klubbens ungdomsakademi och kom dit från Voorland 1994.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply