Uppgifter: Paris Saint-Germain värvar Jesé Rodríguez

bet365

PSG presenterar anfallaren på måndag

Jesé Rodríguez lämnar Real Madrid för Paris Saint-Germain. Franska medier gör gällande att anfallaren presenteras redan i morgon.

Álvaro Moratas återkomst i Real Madrid gör det svårt för Jesé Rodríguez att ta en plats i en redan stjärnspäckad trupp bestående av Karim BenzemaCristiano Ronaldo och Gareth Bale. Därför kommer den 23-årige anfallaren lämna den spanska huvudstaden för spel i Paris Saint-Germain, en klubb som passar spelaren utmärkt enligt Reals huvudtränare Zinedine Zidane.

– Jag tror att det är en idealisk plats för honom eftersom det är ett bra lag och han kommer göra många mål där, säger han till SkySports.

Skriver långtidskontrakt

Nu avslöjar ansedda L’Equipe att diskussionerna mellan PSG och Real Madrid tagit slut och att man nått en överenskommelse. Det ska handla om ett kontrakt som sträcker sig fem år framöver värt knappa 240 miljoner kronor. Enligt tidningen kommer de franska mästarna att presentera Rodríguez på måndag under en presskonferens.

Spanjoren har ett år kvar på sitt kontrakt med Los Blancos, men väljer nu alltså att bryta avtalet för att skriva på för Ligue 1-klubben. Säsongen 2015/16 stod han för 6 mål på 39 matcher, av dessa spelade han endast 12 från start.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply