West Ham ute efter Martin Ødegaard

bet365

Supertalangen kan lämna Real Madrid

Martin Ødegaards vistelse i Real Madrid har inte blivit så succéartad som man hade hoppats. Nu kan norrmannen vara på väg bort från klubben – där en flytt till West Ham verkar aktuell.

Norske supertalangen Martin Ødegaard jagades av hela fotbollsvärlden förra vintern. Till slut valde han att lämna Strømgodset för spel i Real Madrid i en affär som väckte stor uppmärksamhet. Sedan dess har han mestadels spelat med Real Madrid Castilla och fått träna med A-laget, där han gjort ett framträdande i La Liga. Men vid det här skedet hade 17-åringen förväntat sig mer förtroende än vad han har fått, vilket lett till att han börjat se över sina alternativ.

Behöver speltid

Framförallt har mittfältaren börjat känna att han behöver speltid för att kunna utvecklas, och med tanke på den stjärnspäckade trupp Los Blancos besitter i dagsläget ser chanserna inte särskilt stora ut för den unge spelaren. Därför kan det nu bli tal om en eventuell utlåning, då den spanska klubben inte vågar riskera att släppa honom ännu. Bundesliga-klubbarna Bayer Leverkusen och Hamburg sägs vara intresserade av att ta in honom på lån. Även ledningen i Liverpool ska ha diskuterat saken, men Jürgen Klopp satte snabbt stopp för saken då han inte ser samma potential i honom.

Istället kan det bli en flytt till West Ham, skriver Daily StarHammers är på jakt efter en ny offensiv mittfältare efter att Manuel Lanzini blev skadad nyligen. Real ska enligt uppgifterna se West Ham som en bra klubb att utvecklas i och är redo att släppa honom på ett lån som sträcker sig två år utan en option att köpa i slutet.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply