bet365

Officiellt: Maxwell stannar i PSG

Officiellt: Maxwell stannar i PSG

PSG bekräftar att Maxwell stannar

PSG bekräftar på sin officiella hemsida att Maxwell stannar i klubben.

Efter fyra och ett halvt år i PSG såg det ut som att vänsterbacken Maxwell var på väg att bli kontraktslös. Men nu har situationen ändrat sig. PSG skriver på sin officiella hemsida att man kommit överens om ett nytt avtal på ett år. Det blir alltså en ännu säsong för brasilianaren hos Ligue 1-mästarna.

Maxwell har hittills gjort 181 matcher för den franska huvudstadsklubben sedan han anlände vintern 2012. Han är väldigt nöjd med att stanna i klubben.

– Det är ett stort nöje att ha förlängt mitt kontrakt med PSG. Jag kommer överens på ett bra sätt med spelarna och alla andra i klubben. Sagan fortsätter och jag är väldigt glad för det. Jag hoppas att vi kan fortsätta utvecklas, säger Maxwell till PSGs officiella hemsida.

En annan som är nöjd över att vänsterbacken stannar i Paris är PSGs ordförande Nasser Al-Khelaifi.

– Jag är glad över att Maxwell kommer att stanna i klubben. Våra fans har alltid uppskattat hans otroliga uppförande, som gör klubben väldigt stolt. Under fyra och ett halvt år har Maxwell gett oss mycket lycka på planen, säger Al-Khelaifi till PSGs officiella hemsida.

Samtidigt som att klubben har förlängt med Maxwell vill man värva flera spelare under sommaren. Det har ryktats om att Lucas Perez ersätter Zlatan Ibrahimovic i PSG och att Philippe Coutinho jagas av PSG.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply