Nära lämna Real Madrid för Barcelona – nu vill Paris Saint-German värva Isco

Nära lämna Real Madrid för Barcelona - nu vill Paris Saint-German värva Isco

PSG vill värva Isco från Real Madrid – kan stjäla honom från Barca

Det har ryktats flitigt om att Real Madrid-stjärnan Isco är på väg att lämna klubben. En ny, trolig klubbadress har varit Barcelona, vilket hade inneburit en förbjuden övergång mellan de två rivalerna. Nu verkar dock Paris Saint-German hinna före och Ligue 1-jätten väntas köpa Isco redan till sommaren.

Real Madrid-mittfältaren Isco har inte haft det enkelt sedan han skrev på för den spanska huvudstadsklubben. När han signerade kontraktet var han 20 år och sågs som en av de större mittfältstalangerna i världen, men fick det svårt att slå igenom.

Problemet för den nu 24-årige stjärnan var att han hade alldeles för tuff konkurrens på mittfältspositionen, vilket nu innebär att han kan lämna Real Madrid – redan till sommaren.

Barca och PSG jagar honom

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i PSG

Först var det tal om att Barcelona skulle värva honom, men inte förrän 2018 då de ville få honom gratis när hans kontrakt gått ut. Real Madrid verkar dock inte allt för benägna att ge bort honom till konkurrenten, och nu kan han alltså till till Paris Saint-German. Enligt den franska tidningen L’Equipe kommer PSG att lägga ett bud på mittfältaren värt över 400 miljoner kronor.

Just Barcelona och PSG möts under kvällen i Champions League. Barcelona har dock en bra form efter att ha gått som tåget i spanska La Liga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply