Edinson Cavani: ”Mitt fel att PSG inte slog Arsenal”

Edinson Cavani: Mitt fel att PSG inte slog Arsenal

Anfallaren tar på sig skulden

Edinson Cavani och hans Paris Saint-Germain mötte Arsenal i Champions Leaguegruppspelets första match, och trots en kanoninledning kröp engelsmännen tillbaka in i matchen och kvitterade och nu tar anfallaren på sig skulden att PSG inte kom hem med alla tre poäng.

Under gårdagens första Champions Leaguegruppspel var det många spännande matcher som stod på schemat, med en av de mest intressanta Paris Saint-Germain mot Arsenal. Fransmännen var på förhand favoriter då engelsmännen generellt har erkänt svårt  i denna turnering och efter 42 sekunder hade även Paris gjort mål, genom den kritiserade anfallaren Edinson Cavani. Under första halvlek var det även fransmännen som dominerade, även om Cavani lyckades med att missa en del chanser. Men i den andra halvleken kom Arsenal tillbaka och lyckades till och med att trycka in ett kvitteringsmål, vilket även blev matchens slutresultat 1-1.

Kritiserade målgöraren Cavani har nu gått ut och tilltalat gårdagens match och erkänner att han missade ett antal viktiga chanser som hade kunnat göra så att fransoserna vann med en bekväm målmarginal.

– Vi spelade en jättebra match. Vi spelade bättre än i den tidigare matchen i ligan (ett 1-1 resultat mot Saint-Etienne), sade Cavani via TMW.

– Det finns många positiva saker (att ta med från spelet). Men i slutändan fick vi betala mycket då vi inte är konsekventa nog framför mål. I den här turneringen måste man vinna många poäng. Det var den första matchen och vi måste fortsätta spela som vi visade.

– Som jag sade tidigare så tycker jag att vi spelade en jättebra match men vi måste vara bättre framför mål. Jag tar ansvar för det för jag hade de öppnaste möjligheterna. Men det här är fotboll, ibland går bollen in och ibland inte. Vi måste bara fortsätta för  vi visade många positiva saker, avslutade Cavani.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply