Roy Keane är inte övertygad av José Mourinho

José Mourinho är inte ”The special one” enligt Roy Keane

Manchester United menar allvar i år och det bekräftades när José Mourinho presenterades som tränare tidigare i somras. Men klubb-legendaren Roy Keane är inte särskilt övertygad av Mourinhos aktioner.

José Mourinho är en tränare som blivit känd för att inte vara rädd att ta de tuffa besluten. Han har tidigare i sin karriär blivit sågad i media för att han inte bryr sig om spelares tidigare status i klubben och satsningen på klubbars egna ungdomar. Men en sak är säker: José Mourinho är en av världens absolut bästa tränare sett till resultat och framgångar.

När han skrev på för Manchester United var det många frågetecken. Skulle han passa in i en klubb som traditionellt sett har annorlunda värderingar än hans egna? Skulle han kunna  föra tillbaka klubben till toppen och skulle han kunna prestera bättre än de andra stjärntränarna i Premier League? En som inte är helt såld på José Mourinho är Manchester United-legendaren  Roy Keane.

Är inte ”The special one”

Under Manchester Citys Champions League-match mot Borussia Mönchengladbach satt Roy Keane i studion och passade på att hylla Pep Guardiola samtidigt som han var tveksam till Mourinho.
–  Det finns två tränare i Manchester. Mourinho säger att han är ’The Special One’, men för mig är det Pep Guardiola som är ’The Special One, sade han under sändningen i ITV och han fortsatte uttrycka sin respekt för spanjoren.

– Han sa att han skulle vara en utmanade tränare och han verkar knappast ha skämtat om det. Jag skulle inte vilja bråka med honom, säger Keane.

Mourinho har å andra sidan redan hunnit bråka med Matteo Darmian, förklarat hur han övertalade Paul Pogba till klubben och demonstrerat varför han kommer lyckas i Man United.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply