bet365

Uppgifter: Chelsea inleder förhandlingar med Bernardo Silva

Uppgifter: Chelsea inleder förhandlingar med Bernardo Silva

Uppges ha börjat diskutera med Silva

Chelsea skall redan ha börjat föra diskussioner om en eventuell transfer för Monacos Bernardo Silva, trots att Monaco har satt en fet prislapp på den 22-årige yttern och försöker nu att slå bort intresse från Real Madrid och Manchester City.

Monaco går som tåget för närvarande och ligger för tillfället på en förstaplats i den franska ligan. I Ligue 1 har de en helt otrolig målskillnad och det skiljer tre poäng men 20 mål emellan ettan Monaco och tvåan Paris Saint-Germain. En viktig kugge i detta hjul är Monacos Bernardo Silva, som har gjort sex matcher i ligaspelet men än mer än så är en viktig spelare. Silva har jagats av flertalet stora klubbar under en längre tid, bland annat har Barcelona och Manchester United uppgetts vara intresserade av högeryttern. För att motarbeta nyfikna och intresserade klubbar har Monaco satt en prislapp på honom på 80 miljoner euro, för att skrämma bort eventuella intressenter.

Enligt uppgifter till den engelska tidningen The Independent har detta dock inte lyckats skrämma iväg Chelsea, som skall ha inlett förhandlingar med Silva. Den 22-årige yttern har sedan tidigare varit av intresse för Chelsea, som sitter på en stor budget, och det ser ut som att de kan komma att slå till. Detta är dock bara början på ett långt transferfönster, som öppnar först i juli, och fram tills dess kan vad som helst hända. Det indikerar dock att Roman Abramovitch börjar förbereda sig för ett liv utan Diego Costa, som länge har velat lämna klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply