bet365

Uppgifter: Michy Batshuayi klar för Chelsea

Uppgifter: Michy Batshuayi klar för Chelsea

Belgaren sägs vara klar för Londonklubben

Enligt uppgifter så skall den belgiska anfallaren Michy Batshuayi ha genomgått en medicinsk undersökning för Chelsea i Bordeaux då en doktor från klubben åkte ner till Frankrike för att följa processen.

Den belgiske anfallaren Michy Batshuayi, som för närvarande spelar för Marseille i franska Ligue 1, skall enligt BeIn Sport journalisten Julien Chaput ha genomgått en medicinsk undersökning för Chelsea rapporterar TMW. Batshuayis framtid har under en längre tid sett osäker ut med rykten om att anfallaren kan komma att lämna den franska klubben och med framtida klubbdestination osäker.

Stora engelska klubbar som Tottenham Hotspur, Chelsea och Crystal Palace har rapporterats vara intresserade av anfallaren, som gjorde en kanonsäsong i Ligue 1 med 23 mål och tio assists under den gångna säsongen. Crystal Palace sägs till och med ha lagt ett bud på 31 miljoner pund, som dock inte skall ha accepterats.

TMW skriver nu att belgaren är nära en flytt till Chelsea. Detta då anfallaren tidigare under onsdagen skall ha genomgått en medicinsk undersökning hos Chelsea. Tidigare rykten rapporterade om att Batshuayi skulle behöva flyga till England för att genomgå undersökningen men enligt nya rapporter så skall en doktor från Chelsea ha rest ner till Bordeaux, där anfallaren för tillfället förbereder sig för kvartsfinalmötet mot Wales med sitt Belgien, och skall ha genomgått undersökningen direkt på plats. Det sägs att det handlar om ett femårskontrakt med Londonklubben och att de kommer betala cirka 33,2 miljoner pund för anfallaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply