Radamel Falcao till Napoli – Gonzalo Higuain lämnar?

Radamel Falcao till Napoli – Gonzalo Higuain lämnar?

Ryktas om att argentinaren lämnar

Gonzalo Higuain, som spelar i italienska Napoli, har länge kopplats ihop med ett klubbyte och enligt rapporter kan en möjlig flytt vara på gång och Napoli sägs då vilja ta in anfallaren Radamel Falcao på lån som ersättare.

Serie A-laget Napoli har en riktig guldgruva i anfallaren Gonzalo Higuain, som under den gångna säsongen har gjort 38 mål för klubben på 42 matcher. Han har haft en riktig formtopp och det är många europeiska klubbar som har vänt sin blick efter argentinaren. Den 28årige anfallaren har fått flertalet erbjudanden och bland annat Paris Saint-Germain, Atletico Madrid och Liverpool sägs vara väldigt intresserade. Tidigare har det snackats om att Higuain inte alls vill lämna klubben, medans nya rapporter nu föreslår att anfallaren är på väg bort.

Football Italia skriver att Napoli kan komma att sälja anfallaren. Argentinarens agent ska i en intervju nyligen ha kritiserat Napolis president Aurelio De Laurentiis för att inte ha hållit löften som han skall ha gett.

– Det fanns diskussioner om ett projekt värt Champions League, en övertygande plan om att slåss för Scudetton, sade agenten till Radio Crc.

– För mig ser det ut som att i den riktningen som klubben går, respektabelt, inte är den rätta för att slåss med Juve. Du kan inte göra det och du kan inte komma till Champions League med ynglingar, fortsatte agenten.

Skulle Higuain säljas i sommar så skriver TMW vidare att ett lån av Monacoanfallaren Radamel Falcao kan stå på Napolis plan, för att ersätta Higuain. Colombianen sågs som en av de bästa anfallarna i världen men hans värde har sjunkit efter hans utlåningar till Manchester United och Chelsea som har varit en besvikelse.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply