West Ham överväger Fabregas-köp

Spanjoren kan byta klubb

Ryktena kring Cesc Fabregas fortsätter att ryktas. Nu menar Daily Express på att West Ham överväger att värva mittfältaren om de tappar Dimitri Payet.

Cesc Fabregas framtid är oviss. Spanjoren uppges själv vilja stanna kvar i Chelsea, men ryktena har inte avtagit för det. De senaste i raden av många påståenden är att den spanske landslagsmannen kan lämna för lokalkonkurrenten West Ham redan i januari.

För West Ham, som stod för en lysande säsong ifjol, har inte alls lyckats lika bra i år efter tränar -och arenabytet. Laget från den engelska huvudstaden har tagit elva poäng på lika många matcher och nu fruktar ”the Hammers” en spelarflykt redan i till vintern.

Payet först att lämna

Lagets kanske största stjärna, Dimitri Payet, är just nu den spelare som ryktas bort från klubben. Flera engelska medier har rapporterat att fransmannen kan komma att gå till någon av storklubbarna i Premier League, och framför allt Manchester United.

Om den franske mittfältaren lämnar kan klubben komma att värva in ett oväntat tillskott i form av den spanske landslagsstjärnan Cesc Fabregas. Spanjoren, som ryktats vara missnöjd med sin situation i Chelsea, kan därför komma att lämna redan i januari för att ansluta sig till West Ham.

Förutom Chelsea har även en återkomst till Barcelona varit aktuell. Fabregas har dock inte själv valt att kommentera några av uppgifterna kring en flytt från London-klubben.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365