Kjaer: ”Ibrahimovic är väldigt arrogant”

Kjaer: ”Ibrahimovic är väldigt arrogant”

Försvararen rök ihop med svensken

Det var under Manchester Uniteds Europa League-möte med Fenerbahce, en match som de förlorade med 2-1, som United anfallare Zlatan Ibrahimovic rök ihop med Fenerbahces danske försvarare Simon Kjaer.

Manchester United är inne i en formsvacka som det inte ser ut att finnas någon väg ut från för tillfället. Det engelska topplaget har inte lyckats med att göra många mål och de har förlorat en del matcher. Det ser inte bra ut för Jose Mourinho som inte verkar ha någon aning om vad han skall göra för att lyckas vända sitt katastroflag på rätt väg igen. Alla spelare underpresterar och Zlatan Ibrahimovic har inte gjort mål på sex matcher, vilket är något av ett personligt rekord för svensken.

I Europa League-mötet med Fenerbahce hamnade Zlatan i diskussion med den turkiska klubbens danske försvarare Simon Kjaer och situationen slutade med att Ibra tog ett strypgrepp på försvararen. Det blir dock inga följder för anfallaren efter detta men försvararen uttalar sig nu om den svenske anfallaren.

– Jag hörde faktiskt inte vad han sade men jag vet att han inte var glad, sade Kjaer till den svenska kanal 9 via engelska Daily Mail.

– Men det är så jag känner till honom från planen. Han är den där brösthävande typen av spelare, som är arrogant. Det är hans sätt att spela.  Mitt sätt att spela är att markera honom så tight som möjligt och ge honom så lite utrymme som möjligt, för han är en bra spelare.

– Det är en del av fotboll och jag tar det inte för seriöst. Det är inte första gången jag spelar mot honom och jag vet hur han reagerar. Det är inget problem. Det är, som jag sade, en del av spelet, avslutade Kjaer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply