Real Madrid söker ersättare till Pepe med Otamendi en potentiell värvning

Real Madrid söker ersättare till Pepe med Otamendi en potentiell värvning

Men Real har även Vallejo

Real Madrid legendariske mittback Pepe ser ut att lämna klubben till sommaren, och den spanska storklubben letar nu efter en ersättare till mittbacksikonen, och Manchester Citys Nicolas Otamendi skall ha erbjudit sina tjänster till toppklubben.

Real Madrid kan med stor sannolikhet förlora en mycket viktig spelare till sommaren, då det ser väldigt troligt ut att Madrid-ikonen Pepe kommer att lämna klubben i sommarens transferfönster. Det talades tidigare om att han skulle förlänga med Madrid, med en ettårsförlängning som erbjöds honom, men det ser ut som att han kan komma att nappa på erbjudanden som mittbacken har från Kina, med stora summor involverade.

Detta innebär att Real Madrid måste finna en ny mittback att sätta upp på lönelistan, och tidigare har Manchester Citys Nicolas Otamendi kopplats ihop med huvudstadsklubben. Enligt rapporter till den spanska tidningen Marca skall den argentinske försvararen vara väldigt intresserade av en flytt tillbaka till Spanien, då han tidigare spelade i Valencia och således har erfarenhet, men Real har andra möjligheter att ersätta Pepe med.

20-årige Jesus Vallejo kan bli uppflyttad till a-laget och den unge spanjoren, för närvarande på lån i Bundesliga i tyska Eintracht Frankfurt, skulle kunna hämtas tillbaka i sommar för att ersätta Pepe. Dock talas det om att Vallejo skulle dra större nytta av att spela ytterligare ett år i Frankfurt innan han kastades in i Reals a-lag. Men han skulle få nyttig konkurrens, lära under Sergio Ramos och konkurrera med Raphael Varane och Nacho Fernandez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply