Uppgifter: Real Madrid jagar Chelsea-duon

Uppgifter: Real Madrid jagar Chelsea-duon

Kan göra klart affären en gång för alla

Chelseas succéduo beståendes av Eden Hazard, som fått ett rejält lyft efter förra säsongen, och Thibaut Courtois, som varit enastående i mål, är av stort intresse för Real Madrid sedan en tid tillbaka och i sommar kan den spanska klubben göra slag i saken, då deras transferförbud är upphävt.

Som det ser ut för närvarande är Chelsea påväg mot ännu en Premier League-titel, och de verkar vara ostoppbara. Laget som förra året hamnade på en tiondeplats i ligan, efter att ha varit nere och nosat på nedflyttningsplatserna under säsongen, har under nye tränaren Antonio Conte tagit sig i kragen och ryckt upp sig rätt så rejält. En stor del av deras framgång under hösten och vintern stavas Thibaut Courtois och Eden Hazard.

Målvakten Courtois har släppt in minst antal mål av alla i Premier League och har gjort en mycket stark säsong, vilket ännu en gång har väckt intresse från Real Madrid. Den engelska tidningen the Guardian skriver att Madrid-laget fortfarande ser Courtois som en utmärkt ersättare för Keylor Navas, detta trots att den belgiske målvakten sagt att han trivs i Chelsea och kan stanna i London.

Real skall även hålla ett mycket nära öga på Hazard, som även han har uppgett att han kommer att stanna i London. Men han har även citerats säga att hans mål är att ta en titel med Londonklubben först, och menar på att därefter är det okej att lämna, då han lämnar på topp, vilket öppnar upp för en sommarflytt, så tillvida Chelsea förlorar titelloppet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply