Uppgifter: Simon Mignolet stannar i Liverpool

Uppgifter: Simon Mignolet stannar i Liverpool
bet365

Målvaktskampen är mycket het för tillfället

Jürgen Klopp värvade i somras in Loris Karius från Bundesliga, i hopp om att målvakten skulle kunna ersätta belgaren Simon Mignolet, men efter flertalet stora misstag av Karius kan Mignolet nu få ännu en chans i klubben.

Tidigare i somras och höstas ryktades det en del om att Liverpools belgiske målvakt Simon Mignolet skulle kunna lämna klubben, detta efter att tränare Jürgen Klopp värvat in Loris Karius, en ung och lovande målvakt, från Mainz 05 och gett Mignolet allt mindre och mindre speltid. Den tyske målvakten har dock inte imponerat som Klopp hade hoppats, efter att ha stått för en hel del misstag under de matcher han har fått chansen att spela. Därtill har Karius hamnat i en diskussion med Liverpool-legendaren Jamie Carragher och hans Sky Sports-kollega Gary Neville efter att duon kritiserat målvaktens insatser. Karius öppnade eld tilbaka och en väldigt offentlig diskussion tog fart, vilket inte har hjälpt Karius efter att han gjort ännu en svag match mot West Ham nu senast i helgen.

TMW rapporterar att Karius svaga insatser har gjort att Liverpool tänkt över både en och annan gång huruvida de kommer att låta Simon Mignolet lämna, och som det ser ut kan belgaren få stanna i klubben och till och med lyckas kämpa tillbaka sin plats.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply