Officiellt: Jiloan Hamad lämnar Hoffenheim

Officiellt: Jiloan Hamad lämnar Hoffenheim

Öppnar för Malmö FF

TSG Hoffenheim-mittfältaren Jiloan Hamad har beslutat sig för att bryta med klubben i januari och öppnar nu dörren för en återkomst till Malmö FF såväl som ett besök i den tyska andradivisionen.

Det har under en tid spekulerats kring svenske Jiloan Hamads framtid. Mittfältaren lämnade Malmö FF 2013, efter att ha tjänat som klubbens kapten och tagit två stycken SM-guld med sydstadsklubben, för att söka sig lyckan i tyska Bundesliga och TSG Hoffenheim Dessvärre har det inte gått så bra för mittfältaren, som åkt på en del skador och byte av tränare som har bidragit till att Hamads speltid varit väldigt ring. Nu skriver Expressen att Hamad har beslutat sig för att avsluta sitt kontrakt med den tyska klubben i förtid, ett beslut som båda parter sägs vara överens om, och Hamad kommer att vara en fri agent i vinter, någonting som naturligtvis leder till frågan huruvida han kommer att återvända till Malmö FF eller inte.

– MFF är MFF. Där kan jag kanske få min trygghet. Samtidigt har Malmö ett bra lag. Det hade varit kul och spännande, en utmaning. Jag tror att 2017 blir ett fint år för Malmö. Jag har lite kontakt med Daniel och vi vet var vi har varandra. Självklart håller jag alltid dörren öppen för Malmö, sade Hamad till Expressen.

– Jag vill spela. Får jag två, tre matcher så är jag i full form igen. Det viktigaste är att komma till en klubb där jag har bra kontakt med tränaren och sportchefen. Jag behöver känna att de tror på mig, fortsätter Hamad och menar på att han med all förmodan kommer att söka sig en klubb på ett sexmånaderskontrakt och håller dörren öppen för ännu ett klubbyte till sommaren, med klubbar i Holland, Spanien och Tyskland intresserade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply