Uppgifter: Liverpool överrens med Adam Lallana om förlängning

Uppgifter: Liverpool överrens med Adam Lallana om förlängning

Uppges vara klart inom 24 timmar

Det har under en längre tid talats om att Liverpools Adam Lallana kan komma att förlänga med klubben, och enligt rapporter ser det nu ut som att det nya kontraktet kommer att stå klart inom de närmaste 24 timmarna.

Liverpools mittfältare Adam Lallana anlände till Anfield 2014 från Southampton för 31 miljoner euro och står för närvarande på Liverpools lönelista med ett kontrakt till 2019. Men då flertalet stora klubbar har varit ute efter den offensive mittfältaren under en tid, bland annat har Barcelona, Juventus och PSG rapporterats ha intresse, så har Liverpool försökt att få till en förlängning med mittfältaren, som är en viktig del av tränare Jürgen Klopps lag.

Enligt uppgifter till den engelska tidningen Daily Star skall en förlängning vara mycket närastående för Lallanas del och rapporter säger att det rör sig om 24 timmar innan en deal är klar. Den rapporterade affären ryktas vara värd ungefär 110 000 pund i veckan, och Lallana skriver på att stanna i klubben i tre år, med möjlighet till ett fjärde år, vilket innebär att Lallana kan stanna på Anfield till 2021. Vid den tiden kommer Lallana vara 32 år gammal och höjdpunkten av hans fotbollsår kommer alltså att spenderas med Liverpool i sådana fall.

Under sitt första år i klubben hade Lallana svårt att acklimatisera sig och det hela blev inte bättre då Luis Suarez lämnade klubben och det faktum att de var så nära att vinna en Premier League-titel, men föll på mållinjen. Men nu har 28-åringen växt in i sin roll i laget och är en nyckelspelare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply