Uppgifter: Barcelona ger inte upp på Hector Bellerin

Uppgifter: Barcelona ger inte upp på Hector Bellerin

Tror sig ha en chans att värva tillbaka honom

FC Barcelona har siktet inställt på Arsenals Hector Bellerin och de vill desperat värva tillbaka försvararen, speciellt då deras största problem är försvaret och de har bråttom med att hitta någon som kan täppa igen deras läckande såll i försvaret.

Arsenals Hector Bellerin är enbart 21 år gammal men den spanske högerbacken har redan mycket erfarenhet i den engelska högstadivisionen, där han är en startspelare för Londonklubben. Detta är faktorer som intresserar FC Barcelona väldigt mycket, ett Barcelona som är i ett extremt behov av en högerback. De spanska jättarna läcker som ett såll och har stora problem, speciellt efter att Aleix Vidal bröt ankeln och kommer att vara borta resten av säsongen.

Goal rapporterar om att Barcelonas intresse har väckts ännu en gång, efter Vidals skada och Barcas förödmjukande förlust mot Paris Saint-Germain i Champions League, och ledningen har insett att någonting måste göras. Bellerin har alla de kvalitéer som Barcelona söker då han är ung, men redan har en hel del erfarenhet av elitfotbollen från Arsenal och det tuffa klimatet i Premier League, och han är även en före detta produkt av Barcelonas egna akademi, så han känner till värderingarna i klubben och vad de står för. Barcelona-personalen har även haft koll på Bellerin under hans framfart och de har mycket data på honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365