Adam Lallana nära nytt kontrakt med Liverpool?

Trovärdiga uppgifter: Mittfältaren nära förlänga med Liverpool

Det har spekulerats ett tag, och nu verkar en påskrift vara nära då trovärdiga uppgifter från England berättar om hur Adam Lallana nu är nära ett nytt kontrakt med Premier League-klubben.

Adam Lallana har varit en av, om inte den bäste, spelaren i Liverpools lag den här säsongen. Han var en av de främsta anledningarna till att Merseyside-klubben gick starkt i höstas och ett tag till och med ledde Premier League under höstens sista landslagsuppehåll.

Även när Liverpool raserade under slutet av december, och framför allt början av 2017, har Lallana varit ljuset i mörkret. Engelsmannen har tidigare ryktats belönas med en förlängning i klubben, och nu kommer ytterligare uppgifter, som är ännu mer trovärdiga, att mittfältaren snart ska krita på ett nytt kontrakt.

Klopp vill erbjuda fyra år till

Enligt den trovärdiga källan The Times har Jurgen Klopp nu bestämt sig för att erbjuda Adam Lallana ett fyraårskontrakt, då den engelske mittfältaren uppges vara såpass viktig i den tyske tränarens lagbygge. 28-åringen har just nu två år kvar på sitt nuvarande kontrakt, men det kan alltså bli ytterligare två om han väljer att skriva på det kontrakt som Klupp uppges vilja erbjuda honom.

Mittfältaren kommer även få en rejäl löneökning, skriver The Times. Hur mycket hans lön i Liverpool kommer öka med är dock oklart.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply