Uppgifter: Inter kan lägga superbud på Alexis Sanchez

Uppgifter: Inter kan lägga superbud på Alexis Sanchez

Arsenal-anfallaren har länge ryktats lämna

Inter Milan ryktas kunna vara beredda att lägga 150 miljoner euro på nya värvningar, med Arsenals Alexis Sanchez  som en mycket intressant och efterlängtad värvning, frågan är bara om Arsenal är beredda att sälja.

Inter Milan har under en tid haft ögonen på Arsenals Alexis Sanchez, yttermittfältaren som har gjort livet lite jobbigare för alla Premier Leagues försvar sedan han anlände till den engelska högstaligan 2014. Sedan en tid tillbaka har tränare Arsene Wenger dessutom använt honom mer som en anfallare, en lösning som hittills har fungerat och genererat en del mål för Arsenals del. Detta har inte gått obemärkt förbi hos Inter Milan, som sägs vara beredda att spendera 150 miljoner euro på nya värvningar skriver Calciomercato.

Inter ligger för närvarande på en åttondeplats i Serie A och är inte tillräckligt vassa för att kunna utmana Juventus, Roma och Milan uppe i toppen. Inte heller i Europa League har det gått särdeles bra, med flertalet förluster och inget avancemang för Milan-lagets del. Men en värvning som Sanchez skulle kunna krydda upp anfallet och ge de redan befintliga offensiva spelarna mer alternativ. Den chilenske yttern är snabb på flankerna och har en otrolig förmåga att kunna dyka upp från ingenstans och trycka in ett mål eller lägga den där läcka passningen, perfekt för någon annan att göra mål. Sanchez sitter på ett kontrakt som går ut 2018 och ännu har anfallaren inte förlängt sitt kontrakt med Londonklubben, vilket kan tyda på att han är beredd att gå någon annanstans.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply