bet365

Arsenal vill köpa en superstjärnanfallare med Robert Lewandowski prioritet

Arsenal vill köpa en superstjärnanfallare med Robert Lewandowski prioritet

Stora namn det handlar om

Arsenals tränare Arsene Wenger sägs vara beredd att spendera pengar under de sista veckorna av sommarens transferfönster, med ögonen på en toppanfallare och namn som Robert Lewandowski och Antoine Griezmann som prioriteter.

Arsenal har det lite skralt på anfallsfronten för närvarande, med fransmannen Olivier Giroud som har fått utstå kritik då hans form inte anses bra nog. Ansedde anfallaren Danny Welbeck kommer att vara borta några månader till med en långtidsskada. Tränare Arsene Wenger har ofta kritik då han de senaste säsongerna inte varit jätteaktiv i transferfönstret. I år har det redan blivit en mittfältare i Xhaka Granit samt en försvarare i Rob Holding och det sägs att en deal för Valencias Shkodran Mustafi i princip är klar. Men Londonklubben söker även en anfallare och Wenger skall vara väldigt intresserad av Robert Lewandoski och Antoine Griezmann skriver The Sun.

Den engelska tidningen skriver att den franske tränaren skall vara beredd att lägga mycket pengar innan transferfönstret stänger för sommaren. Både Lewandowski och Griezmann kommer att kosta mer än 60 miljoner pund, något som Wenger sägs vara beredd att lägga. Huvudprioriteten sägs vara Bayern Münchens anfallare Lewandowski, som har skjutit upp en förlängning av sitt nya kontrakt på grund av sina höga lönekrav som Bayern inte är beredda att möta. Wenger har varit en beundrare av polacken sedan hans dagar i Dortmund och tidningen skriver att de första samtalen har förts om huruvida en deal skulle kunna göras med de tyska jättarna Bayern.

Skulle en affär för polacken inte gå igenom så har Wenger fortfarande ögonen på den 25årige Atletico Madridstjärnan Griezmann. Anfallaren har visserligen nyligen skrivit på ett nytt kontrakt på fem år med den spanska klubben, men fransmannens utköpsklausul sägs ligga på runt 85,5 miljoner pund.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply