Uppgifter: Riyad Mahrez stannar i Leicester City

Riyad Mahrez stannar i Leicester City

Yttern har accepterat att han stannar

Riyad Mahrez, som under sommaren har kopplats ihop med flyttar bort från titelvinnande Leicester City, skall ha accepterat att han inte kommer få byta klubb så nära inpå transferfönstrets avslut och stannar i klubben.

Riyad Mahrez har under en längre tid sagts vara på väg bort från Leicester City, klubben som han under föregående säsong på ett enastående sätt hjälpte att ta en ligatitel tillsammans med. Bland annat Londonklubben Arsenal har varit väldigt intresserade och det sägs att de skall ha lagt ett bud på 35 miljoner pund på en spelare som köptes från Le Havre 2014 för 375 000 pund, någonting som dock nekades av båda klubbarna skriver The Guardian. Även andra stora klubbar som Chelsea och Barcelona har visat intresse för yttermittfältaren men Leicester har tidigare indikerat att en försäljning av Mahrez skulle kräva ett bud på åtminstondes 50 miljoner pund för att övertala dem att sälja.

Den engelska tidningen The Guardian skriver vidare att Mahrez skall ha uttryckt en önskan om att lämna klubben som han förra året så sensationellt vann Premier League tillsammans med och han skall ha tackat nej till ett nytt kontrakt värt 80 000 pund i veckan. Detta skall dock inte ha fallit i god jord med Leicesters ägare, som tidigare under sommaren har sålt N’Golo Kanté till Chelsea men lyckades övertala Jamie Vardy om att stanna och inte ta budet från Arsenal. De sägs inte vara intresserade av att sälja Mahrez nu då det är för lite tid kvar för att hitta en värdig ersättare till yttern.

Nu skriver tidningen att Mahrez skall ha accepterat det faktum att han inte kommer att tillåtas lämna Leicester denna månad, detta efter att samtal mellan hans representanter och Leicesters fotbollsdirektör ägt rum. Förhandlingar om ett nytt kontrakt fortskrider.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply