Inget EM för Andy Carroll

Inget EM för Andy Carroll

Trots att anfallaren är i form

Det kommer inte bli något EM 2016 i Frankrike för Andy Carrolls del, trots att strikern har varit i en väldigt bra på form på senaste tiden, något som Hodgson själv har gått ut och bekräftat.

Andy Carroll kommer inte att inkluderas i Englands trupp till EM 2016 i Frankrike. The Mirror skriver att Englands tränare Roy Hodgson redan skall ha gett West Ham anfallaren besked och att han kommer att fortsätta att ha förtroende för de spelare som spelade i kvalifikationsmatcherna när han publicerar sin trupp för EM i Frankrike. Detta betyder att det kan komma att bli Wayne Rooney, Harry Kane, Daniel Sturridge, Jamie Vardy, Danny Welbeck och Theo Walcott som får åka före Carroll. Hodgson har fortfarande inte bestämt om han kommer att ta med fem eller sex anfallare i 23-mannatruppen men Carroll skulle bara komma att inkluderas ifall någon blir skadad under de kommande veckorna vilket skulle kunna ge 27åringen en möjlighet.

– Jag kommer verkligen inte att välja Andy baserat på det faktum att han gjorde ett hat-trick mot Arsenal förra veckan och därför måste vara i det engelska landslaget, sade Hodgson.

– Jag tycker att det är dåligt att varje gång någon gör mål och är engelsk så kommer frågan upp, ’varför spelar han inte för England?’. Tyvärr är svaret ofta att de inte spelar för England för tillfället för att det finns en massa andra spelare som har gjort riktigt bra ifrån sig.

– Vi känner Andy, vi känner till hans kvalitéer. I en ideal värld, om man hade många platser till ditt förfogande, så hade man inkluderat en kille som honom för att han är exceptionell i luften. Men om jag kommer att kunna inkludera honom med alla de andra, det vet jag inte. Det är inte helt otänkbart för han är engelsk, han gör mål, han är en centerforward och han är en bra spelare, avslutar Hodgson.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply