Henrikh Mkhitaryan nära övergång till Manchester United

Henrikh Mkhitaryan nära övergång till Manchester United

Agenten bekräftar ryktena

Det ser ut som att det kan komma att bli en övergång till Manchester United för Henrikh Mkhitaryans del, då Dortmundspelarens agent Mino Raiola har gått ut och sagt att en övergång inte är omöjlig.

Borussia Dortmund har många bra spelare som värderas väldigt högt av många klubbar ute på den internationella marknaden. De har en förmåga att finna många av de något dolda talangerna för att sedan få ut de bästa av dem. Vad som tyvärr sedan allt oftast händer är att andra klubbar då kommer in och med hjälp av mycket pengar erbjuder spelaren en ny klubb. Detta innebär att Dortmund på ett sätt stannar vid att vara ett bra utbildningscentrum för talanger men enbart en språngbräda vidare mot nya höjder.

En av dessa är Henrikh Mkhitaryan, som har varit i den svartgula klubben i tre år. Det har hela tiden funnits rykten om att den armeniske mittfältaren kan komma att lämna klubben, något som hittills inte har hänt. Men Metro rapporterar nu om att spelarens agent, Mino Raiola, har gått ut och kommenterat ryktena som omgärdar mittfältaren angående en flytt till Manchester United.

– Han vill gå till Manchester United och vi försöker fortfarande att lösa situationen. Vi talar fortfarande med Dortmund. Vi försöker att vara rimliga. De är medvetna om att Micki vill lämna nu, sade agent Raiola enligt tidningen.

Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke har också kommenterat på situationen och menar på att de kommer att göra vad de kan för att behålla den offensive mittfältaren.

– I fyra månader har klubben förhandlat med Mkhitaryan om huruvida han kommer att förlänga med oss eller inte, sade Watzke.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply