AC Milan och Inter Milan intresserade av Bastian Schweinsteiger

AC Milan och Inter Milan intresserade av Bastian Schweinsteiger

Milan-duon vill ha den tyske veteranen

Bastian Schweinsteiger, som nyligen annonserade sin pension från det tyska landslaget och som ser ut att lämna Manchester United då nye tränaren Jose Mourinho inte är ett fan av playmakern, är av intresse för AC Milan och Inter Milan.

Bastian Schweinsteiger gjorde det nyligen offentligt att han har talat med den tyske förbundskapten Joachim Löw och gjort klart att han inte kommer att representera det tyska fotbollslandslaget mer, efter ett EM som tyvärr slutade för tyskarna i semifinalen mot Frankrike. Han har även under den föregående säsongen med Manchester United kämpat med smärre skadeproblem och inte fått spela så mycket som han hade önskat. Nye tränaren Jose Mourinho är inget jättestort fan av mittfältaren och skall ha meddelat playmakern, tillsammans med åtta andra spelare, att de kan lämna Old Trafford permanent, eller i några fall, på lån skriver den engelska tidningen Daily Star.

Den 32årige mittfältaren har fortfarande två år kvar på sitt nuvarande kontrakt med United men chanserna ser inte stora ut att Schweinsteiger kommer att stanna. Han har inte varit och tränat med a-laget och han var inte heller inkluderad i den 23-mannatrupp som i lördags var i Sverige för att spela en vänskapsmatch mot Galatasaray. Men trots att tyskens tjänster inte verkar vara välkomna mer på Old Trafford så skall United inte heller vilja släppa tysken alltför billigt.

Rapporter från Spanien och mediet Fichajes menar att Serie A duon AC Milan och Inter Milan båda skall vara intresserade av Schweinsteigers tjänster. Klubbarna skall enligt uppgifter vara redo att erbjuda runt 17 miljoner pund för veteranen, som innan sin övergång till United spelade hela 342 matcher för Bayern München och han gjorde även 120 landskamper för Tyskland under sin karriär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365