David Moyes hoppas på Burnleys succéman

Den 22-åriga engelsmannen har ångat på som en väloljad maskin i ett annars trögstartat Burnley. Redan under sin tid i Championship visade han tecken för vad som komma skall och under pågående säsong har Danny Ings fortsatt övertyga med sina nio fullträffar och är en av anledningarna att Burnley fortfarande klamrar sig fast vid drömmen om ett förnyat Premier Leaguekontrakt. 

Men ingen framgång kommer utan en handfull med flyttrykten i sitt bagage. Under våren har Ings ryktats iväg såväl som till Manchester United som Liverpool. U-21 landslagsmannen har varit tydlig med att han inte tänker skriva på något kontrakt med någon klubb om han inte garanteras förstalagsfotboll, vilket har fått storklubbarna att sätta sig i tänkarstolen igen.

David Moeys ger sig in i jakten

Senaste profilen att ge sig in i kampen om Ings signatur är David Moyes och La Liga-klubben Real Sociedad. Trots att Sociedad har rest sig en liten aning sedan Moyes tog över befälet så är klubbens nuvarande 12:e placering en besvikelse och Moyes hoppas kunna krydda lagets anfallskrafter inför kommande säsong med Burnleys skyttekung.

– ”Jag hoppas på att kunna värva Ings till La Real. Jag behöver värva nya spelare för att kunna göra laget redo för att utmana om topplaceringarna,” berättade Moyes före Sociedads match mot Elche. David Moyes värvade ingenting under sitt första transferfönster och har sedan dess uttryckt intresse för ett flertal spelare och antas vara aktiv på spelarmarknaden i sommar.

Oklar framtid

Mer rykten och spekulationer angående Ings framtid lär följa och om det blir en flytt till Spanien eller toppklubbarna i England återstår att se. Med ett utgående kontrakt i sommar så är det ett guldläge för klubbar att spetsa sitt anfall till 2015/16 och vi kan göra oss redo för en rejäl transferdokusåpa när sommarfönstret öppnar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365