Daniel Sundgren närmar sig AIK

Före detta AIK-talangen kan återvända

Daniel Sundgren, son till gamle AIK-hjälten Gary Sundgren, kan vara på väg tillbaka till Solnalaget. Ytterbacken har imponerat för Degerfors och kan nu nobba andra allsvenska lag för att gå till just AIK.

Degerfors har två ytterbackar som imponerar i Superettan. Den ena är Emil Johansson och den andra heter Daniel Sundgren. Om ni känner igen den sistnämndes efternamn kan det vara från Gary Sundgren, Daniel Sundgrens pappa. Och som bekant var Gary Sundgren en gammal guldhjälte för AIK, klubben där Daniel bland annat fostrades i innan han ratades som tonåring. Nu när han har spelat bra för Degerfors kan han få revansch i Gnaget.

AIK bekräftar intresse

SportExpressen har intervjuat AIK:s sportchef Björn Wesström som bekräftar uppgifterna om klubbens intresse för Sundgren.

– Vi har varit och sett en del matcher med Degerfors den här säsongen och Daniel har gjort det väldigt bra, säger Wesström till tidningen.

– Han har varit en av superettans bästa ytterbackar och med tanke på hans bakgrund i AIK vore det konstigt om vi inte kollade på honom, fortsätter han.

Agenten bekräftar intresse från flera klubbar

Spelarens agent Carl-Johan Fransén bekräftar att det finns flera intresserade klubbar.

– Det enda jag kan säga är det finns en del klubbar som är intresserade. I övrigt har jag inga kommentarer, säger Fransén till SportExpressen.

Dessa klubbar uppges vara GIF SundsvallIFK Norrköping och Östersunds FK.

Tidigare har AIK värvat Eero Markkanen samtidigt som man bekräftar att provspelande ghananen Latif Anabila kan vara aktuell efter en stark insats mot Assyriska i en träningsmatch.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply