Dani Alves: ”Jag hatar fotbollsvärlden”

Dani Alves erkänner – ”jag hatar fotbollsvärlden”

Säger till den brasilianska tv-kanalen O’Globo att trots att han lever i fotbollsvärlden och har gjort det under ett längre tag, hör han inte hemma i den.

Efter flera år i La Liga där Dani Alves representerat både Sevilla och FC Barcelona går nu spelaren ut med ett kontroversiellt uttalande, detta då han hatar det som pågår runt fotbollen.

– Jag lever i den här världen, men jag hör inte hemma i den, säger han till O’Globo.

– Jag hatar det som pågår runt om fotbollen. Jag lever i den här världen, men jag hör inte hemma i den, säger 32-årige Alves enligt Goal.com.

– Det finns lögner och andra intressen. Jag har mina brister, men jag är ärlig. Ibland tycker jag inte att folk är beredda att lyssna och diskutera sanningen.

Alves förklarar också att han inte kommer att jobba vidare inom fotbollsbranschen när han har lagt skorna på hyllan.

– När jag slutar spela kommer jag dra på mig en ryggsäck och resa runt i världen. Det kommer vara oundvikligt att kolla på fotboll, men jag kommer inte leva i den världen.

Mycket rykten kring Dani Alves

En av anledningarna till att Alves inte ska vara speciellt nöjd med fotbollsvärlden är de rykten och lögner som spridits om honom genom åren. Under tiden i Sevilla skrevs det mycket om att han var överens med Chelsea om en övergång och under de senaste åren har både engelsk och spansk media skrivit, enligt honom själv, falsa rykten om hans kontraktsförlängning och en eventuell flytt till ett annat lag i fotbollseuropa.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply