bet365

Crystal Palace vill värva Shane Duffy

Crystal Palace vill värva Shane Duffy

Jagar Blackburn-försvararen

Crystal Palace vill värva Blackburns Shane Duffy, uppger Daily Mirror.

Tidigt under år 2014 värvade Crystal Palace Scott Dann, efter att de länge ryktats om att klubben förhandlade med Blackburn-backen. Nu kan Dann vara på väg att lämna Crystal Palace. Klubben vill ersätta honom genom att återigen värva från Blackburn.

Enligt Daily Mirror vill Londonklubben värva Shane Duffy, en mittback som har spelat ett antal landskamper för Irland. Duffy har ett år kvar på sitt kontrakt med Blackburn och hans sägs vara värderad till tre miljoner pund.

Crystal Palace vill värva Duffy då de tror att han kan ersätta klubbens nuvarande mittback Scott Dann, som omgärdas av flyttrykten. Klubben är inställd på att förlora Dann i sommar, då ett antal större klubbar är sugna på att värva honom.

Londonklubben är dock inte ensam om att vilja värva DuffyWest Bromwich och Hull sägs också vara sugna på att locka till sig försvararen.

Duffy har imponerat stort i Blackburn den här säsongen. Tack vare Duffy och hans kollegor i backlinjen har laget bara släppt in 31 mål på 33 matcher i The Championship.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply