Celtic ute efter Marcus Olsson

Marcus Olsson imponerar i Blackburn och kan flytta i januari

Blackburn har varit ett stabilt lag denna säsongen och varken så mycket mer eller mindre. En som har imponerat är Marcus Olsson och han har flera klubbar efter sig i januari, bland annat den skotska storklubben Celtic.

Marcus Olsson flyttade till Blackburn i Premier League från lilla Halmstad 2011 och siktade på sig att slå igenom i England, precis som storebror Martin. Blackburn degraderades dock året efter till The Championship och det blev Marcus välsignelse. Han slog sig snabbt in som ordinarie vänsterback efter att brodern Martin lämnade och har imponerat stort sedan dess.

Nu är Marcus uppe i drygt 100 matcher i Blackburn-tröjan och förra säsongen nominerades han till och med till årets spelare av Blackburn-fansen. Men nu kan sejouren i klubben vara över. Enligt uppgifter till Sportbladet vill flera klubbar ha Marcus i januari: Fulham, Derby, Brighton och Celtic.

”Några har lagt bud”

Sportbladet menar att Marcus kan försvinna redan i januari och att han är het på marknaden i Championship och i skotska ligan. Hans agent Hasan Cetinkaya bekräftar intresset.
– Jag kan bekräfta att det finns flera klubbar som är intresserade av Marcus. Blackburn har tagit emot bud på honom. Han har gjort det bra i Blackburn så det är inte förvånande att det finns klubbar som är ute efter honom. Några har lagt bud. Vi får se vad som händer härnäst.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply