Smäll för Tottenham – Vertonghen kan missa tre månader

Jan Vertonghen kan missa tre månaders spel

När Tottenham mötte Crystal Palace i helgen fick Jan Vertonghen bryta matchen efter en incident med Connor Wickham. Det ser ut att vara så illa för belgaren att han missar runt tre månaders spel.

Tottenham har varit en av Premier Leagues positiva överraskningar denna säsongen. Man ligger för tillfället på en fjärdeplats i Premier League, med fem poäng upp till serieledande Leicester. Spelmässigt har Tottenham varit det kanske främsta laget med flera insatser som osar Champions League-spel lång väg.

I söndags tog man en ny tung seger, borta mot Crystal Palace. Matchen kom dock med ett pris. Crystal Palace anfallare Connor Wickham tryckte till Jan Vertonghen och det var så illa att han tvingades av planen. Den senaste diagnosen pekar på att belgaren nu kan missa runt tre månaders spel.

Skadat ligament i knät

Enligt ansedda BBC Sports har Vertonghen skadat ett ligament i ena knät. Exakt den typen av skada höll Thibaut Courtois borta från spel i tre månader denna säsongen. Beroende på hur knät reagerar de närmsta dagarna kan Tottenham ställa en mer precis diagnos och när han väntas vara tillbaka i spel igen.

Manchester United har visat intresse för Vertonghen tidigare under säsongen och även Napoli har det pratats om för Vertonghens del.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365