Cani sen matchhjälte för Villarreal

En ovanligt sen match utspelade sig när Villarreal tog emot Real Valldolid klockan 23:00 hemma på El Madrigal.

Det var dock bortalaget som började bäst och man fick hål på Sergio Asenjo redan efter fem minuter, när Javi Guerro lurade hemmalagets backlinje och fri placerade in bollen lågt till vänster.

Men efter baklängesmålet vaknade hemmalaget till liv och tog tag i spelet och började vaska fram flertalet chanser. Kvitteringen skulle dock inte komma förän 38:e minuten då Jamue Costa rusade fram på vänsterkanten och blev kapad Gilberto Alcatraz i straffområdet. Nyförvärvet Giovani dos Santos förvaltade straffen lågt till vänster och satte 1-1.

I den andra halvleken fortsatte Villarreal att skapa flest chanser och bland annat Cani hade ett par skottförsök som den tidigare Villarreal-keeper Diego Mariño, som för övrigt spenderade 9 år i klubben, räddade.

Men segermålet skulle komma om än sent. Perbet jobbade fram en boll på Cani tog men sig från mittplan och han satte högsta fart förbi två Valladolidspelare och till vänster utanför straffområdet trycker upp bollen i det bortre krysset, oerhört vackert.

Valladolid lyckades inte få in en boll i slutminuterna utan Villarreal kunde hålla ut och vinna matchen med 2-1.