Borussia Dortmund jagar Jesé från Real Madrid

Borussia Dortmund jagar Jesé från Real Madrid

Real Madrid kan låna ut Jesé till Dortmund

Efter Zinedine Zidanes ord om spelarens framtid ser det mesta nu ut som att Jesé Rodríguez lämnar klubben på grund av brist på speltid.

Jesé kommer med största sannolikhet inte att vara en del av truppen som Zinedine Zidane räknar med i årets upplaga av Real Madrid. Under måndagen sa lagets franske tränare att Jesé bör söka sig till en annan klubb för att få speltid, något som gjort att anfallaren själv börjar kolla sig runt.

– Jesé är en spelare som är med i vår trupp trots att han inte spelade mycket förra säsongen. Jag vill ha honom här för jag gillar honom, men om jag var hans vän eller i någon i hans familj skulle jag ge honom tipset att leta efter speltid. Det kan även betyda att han kan komma att spela i Madrid, jag känner till spelaren och hans kvalitéer.

Uttalandet har gjort att Borussia Dortmund har väckt intresse för spelaren, speciellt efter försäljningen av Henrikh Mkhitaryan och lagets tränare Thomas Tuchel ska vara positiv till en inlåning av 23-åringen som anslöt till Real Madrid 2007.

Enligt den spanska tidningen MARCA vill Real Madrid sälja spelaren med en återköpsklausul likt situationen med Álvaro Morata. Förra säsongen blev det endast 1.252 minuter på 38 matcher där kanariern stod för sex mål och åtta assist.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365