Bangura: ”Jag bara log åt det”

Den förre AIK-stjärnan stod för en mycket kontroversiell flytt när han skrev på för IF Elfsborg i vintras. Många AIK-supportrar känner sig svikna av sin förre kelgris, och det märktes på fansens burop när båda lagen möttes under måndagen.

”Ja bara log åt det,” sade Bangura efter matchen.

Efter mycket om och men stod det klart att den omtalade Mohamed Bangura skulle hoppa in mot AIK i den Allsvenska premiärmatchen, något som bortafansen inte uppskattade. De som så sent som ifjol dyrkade mannen från Sierra Leone buade nu högt åt Bangura. Bangura själv tog dock händelsen med en klackspark.

”Det är bara kul, jag bara log åt det. Det är ingenting man kan göra någonting åt och det är bara att njuta av det. Det var känslosamt, men jag kände att det bara är någonting att le åt, jag visste att det skulle bli såhär” säger Bangura till Cmore.

Den förre AIK-stjärnan, som har spelat i klubben vid två olika tillfällen, menar nu att den här matchen inte var mer speciell än någon annan.

”För mig är varje match speciell. Viss är det lite ”ooh, jag ska möta mitt förra lag”, men för mig är varje match likadan,” säger Bangura.

Toppmötet slutade 2-2, och Bangura fick se sin nye lagkamrat och anfallskollega James Keene briljera med två snygga mål. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply