Ashley Cole vill flytta till LA Galaxy

LA Galaxy ser ut att bli Ashley Coles nya klubb

Ashley Cole rosar inte marknaden i Roma och för tillfället står han helt utanför A-truppen. Därför vill han flytta till USA och Los Angeles Galaxy i vinter.

Sedan Ashley Cole flyttade till Italien och Rom har han haft  det tufft. Det har inte varit under långa perioder han har varit ordinarie och imponerat, utan istället har han antingen varit på bänken eller helt utanför A-truppen. Men det är bara en tidsfråga innan han flyttar helt från Italien menar The Sun.

De första uppgifterna menade att Aston Villa var mycket nära ett lån av Ashley Cole. Uppgifterna dementerades av Aston Villa, speciellt när man kallade tillbaka vänsterbacken Aly Cissokho från Porto. Konklusionen blir att Cole istället ser ut att flytta till USA och bli lagkamrat med Robbie Keane och Steven Gerrard i LA Galaxy.

Flyttar så fort som möjligt

The Sun påpekar att Cole vill försvinna från Roma så fort som möjligt och att han gör allt för att påskynda flytten till MLS. Remi Gardes Aston Villa får alltså leta efter en annan vänsterback om man inte är nöjda med Cissokho.

35-åriga Cole har endast spelat 11 matcher i Serie A på 1 och ett halvt år.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply