Agenten vill chockhöja stjärnans lön

Agenten vill chockhöja stjärnans lön

Dimitri Payets agent vill skriva nytt kontrakt

Efter bara 8 månader i klubben vill Dimitri Payets agent att klubben skriver nytt kontrakt med spelaren, som skulle ge honom 125 000 pund i veckan.

Dimitri Payet kom i somras till West Ham från franska ligan och Marseille. Då skrev fransmannen på för 5 och ett halvt år. Klubben fick betala 10.75 miljoner pund för 28 åringen som just nu tjänar 68 000 pund i veckan, plus 10 000 pund extra i veckan för varje start han gör. Payet har gjort succé i England med 6 mål och 4 assist och han har blivit en riktig publikfavorit på Upton Park. Enligt Daily Mirror kräver agenten att spelarens lön höjs med 50 000 pund i veckan, vilket skulle ge Payet totalt 125 000 pund i veckan.

-Alla är nöjda med Payets insatser de senaste månaderna, jag hoppas klubben gör allt för att vår bästa spelare ska fortsatt trivas hos oss och att alla parter blir nöjda efter förhandlingen, säger tränaren Slaven Bilic.

Klubben genomgår en förändring, nästa säsong flyttar West Ham till en ny arena. Det viktigaste är att säkra upp med sina stjärnspelare så att de kan bygga vidare på laget som hittills har en bra säsong bakom sig. West ham placerar sig för tillfället på en sjätte plats, 2 poäng bakom Manchester United som ligger på femte plats.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply