bet365
bet365

Dimitri Payet skadad – borta till februari

Det blir tre månaders skadefrånvaro för Dimitri Payet

West Ham har haft en fin säsongsinledning och parkerar på en sjätteplats i Premier League. En av de absolut bästa spelarna i West Ham och i hela ligan har varit Dimitri Payet, som tyvärr kommer bli borta i tre månader.

En klubb som är på uppgång i Premier League är West Ham. För några år sedan var man nere i the Championship och vände, men nu har man helt nya mål. Denna säsongen fick man chansen att kvala in till Europa League men på grund av att man spelade med ungdomslaget i kvalet så åkte man ut i tredje kvalomgången.

Det pratas ständigt om nya värvningar, inte sällan högprofilerade sådana. Ena dagen pratas det om Keisuke Honda från Milan och andra dagen går det snack om att Alexandre Pato är på väg in. Men det är tyvärr inte bara rolig läsning för alla West Ham-fans nu. Deras nyckelspelare Dimitri Payet har skadat sig och blir borta i tre månader.

Har brutit ett ben i ankeln

Det handlar om ett brutet ben i ena ankeln som han ådrog sig i matchen mot Everton. Efter en undersökning hos en specialist tidigare i veckan står det klart att Payet kommer bli borta i runt tre månader om allt går som planerat.

När West Ham presenterade värvningen av Payet så sågs han som en ordentligt kap. Han var nämligen en av Europas absolut främsta chansskapare förra säsongen när han spelade i Marseille. Fransmannen har också levt upp till förväntningarna i Premier League och flera experter hyllar honom match efter match.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply