bet365

Fiorentina Inter TV-tider – vilken kanal & tid sänds Fiorentina Inter matchen idag?

bet365
Fiorentina Inter TV-tider - vilken kanal & tid sänds Fiorentina Inter matchen idag?

Fiorentina vs Inter Italienska Cupen på TV? Vilken kanal visar Inter/Fiorentina-matchen idag?

Vilken kanal visar Inter / Fiorentina final i Coppa Italia idag? På vilken kanal kan man titta på Italienska Cupfinalmatchen Inter/ Fiorentina på TV ikväll? Som vanligt så kommer bet365, Unibet och betsson att visa matchen gratis i Sverige. Nytt för denna gång är att även Silly Season Sverige kommer att sända  Inter / Fiorentina matchen gratis via stream och vi kommer att kunna sända Serie A-matcher genom live streaming tills något bolag köper upp Serie A TV-rättigheterna. Detta innebär att  Inter / Fiorentina matchen kommer att sändas gratis och i fullskärm här på Sillyseason.se! Vårt tips är att registrera dig hos bet365, Unibet och betsson så kommer du garanterat att kunna se Serie A-matcherna gratis samt deras stora utbud av live stream matcher från toppligorna oavsett vad som händer med TV-rättigheterna i Sverige.

Fiorentina Inter TV-tider - vilken kanal & tid sänds Fiorentina Inter matchen idag?

Fiorentina-Inter stream – vart streamas Fiorentina vs Inter på lördag, live streaming?

Som nämnts ovan kommer bet365, Unibet och betsson samt vi på Silly Season Sverige att sända matchen gratis. Därutöver så kommer bet365, Unibet och betsson att sända samtliga matcher från Serie A gratis. Registrera ett konto hos bet365, Unibet och betsson för att se storlag som AC Milan, Juventus och Inter.

Inter mot Fiorentina på TV – vilken kanal?

Inter möter Fiorentina lördagen den 28 september kl 20:45. Fiorentina åker till Milano och Giuseppe Meazza-stadion där man tar sig an serieledande Inter som tagit full pott efter fem spelade omgångar. Den blåsvarta klubben har inlett årets Serie med fem raka vinster och sommarens nyförvärv har med hjälp laget att komma tillbaka i toppen av den italienska högstaligan samtidigt som Juventus form har varit usel i början av säsongen.

Silly Season har även fått många frågor rörande Fiorentina vs Inter Coppa Italia final live stream gratis, Italienska Cupen live stream gratis,och Napoli – Juventus . Därutöver får vi en hel del frågor rörande var man kan se Coppa Italia på TV gratis och Italienska Cupen på TV gratis. För att tillgodose detta behov och svara på frågorna så har vi tagit reda på TV-tiderna för dessa Serie A-matcher. Vad gäller Fiorentina-Inter är tiderna och spelschemat klart. Som nämnts ovan kommer vi på Silly Season Sverige att sända samtliga matcher från Serie A med storlag som AC Milan, Inter och Juventus.

Fiorentina vs Inter Italienska Cupen på TV Vilken kanal visar InterFiorentina-matchen idag?

Ska Inter dryga ut ledningen ytterligare?

Det är ettan mot tvåan som möts på söndagskvällen i Milano. Hemmalaget Inter har tagit full pott med 15 poäng på 5 omgångar medan Fiorentina ligger på andra plats, tre poäng efter. Skulle Inter vinna har man ett försprång på hela sex poäng till ner till Fiorentina som vid vinst kommer gå upp på samma poäng som söndagens rival.

Förra säsongen vann Fiorentina båda matcherna (3-0 och 0-1) men det kommer troligen inte att bli så stora siffror när lagen drabbar samman i helgen.

SPELA PÅ INTER – FIORENTINA?

Ska du spela på Inter – Fiorentina? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från betsson, Expekt, bet365 och Unibet.

Se Inter – Fiorentina och alla Serie A- och Italienska Cupen-matcher gratis här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply