Sverige Portugal TV kanal – Vilken kanal visar Sverige Portugal på TV?

Sverige Portugal TV kanal: vilken kanal visar Sverige Portugal på TV?

Sverige Portugal TV kanal: vilken kanal visar Sverige Portugal på TV?

Sverige Portugal TV kanal – vilken kanal sänder Sverige Portugal på TV? Allt om TV sändning och TV tider inför Sveriges match mot Portugal!

Sverige Portugal TV kanal? Sverige Portugal vilken kanal? Vilken kanal visar Sverige Portugal? Vilken kanal sänder Sverige Portugal? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Sverige-Portugal träningsmatch på TV. 

Matchen Sverige Portugal blir otroligt intressant. Sverige spelar ny träningsmatch och nu ställs man mot Portugal på Estádio Dom Afonso Henriques – kolla in oddsen hos LeoVegas. Vem visar Sverige Portugal matchen? Streama matchen live här =>

Sverige Portugal TV kanal - vilken kanal sänder Sverige Portugal på TV? Allt om TV sändning och TV tider inför Sveriges match mot Portugal!

Inför Sverige mot Portugal

Här hittar ni oddsen på matchen mellan Sverige och Portugal. Som vi ser är det Portugal som är ganska stora favoriter till att få med sig segern i den här träningsmatchen trots att Portugals storstjärna Cristiano Ronaldo inte kommer till spel. Streama matchen live här =>

1 X 2
Odds Portugal Sverige  1X2: 1,40 4,50 6,70
1X 12 X2
Odds Portugal Sverige  1X, 12 & X2 1,08 1,17 2,70
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,05 1,71
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,81 1,91

Senaste oddsen hittar du här = >

Sverige Portugal på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Det har äntligen blivit dags för Jon Dahl Tomassons första match som svensk förbundskapten. Denna match spelas i Guimarães på Estádio Dom Afonso Henriques. Sverige har många bra spelare i truppen så som Isak, Gyökeres och Kulusevski. Nu återstår det att se om man kan ro på Portugal, EM-mästare 2016. Matchen drar igång 20:45 men studion redan 20:00. Då laddas det upp med försnack, intervjuer och inslag om Sveriges match mot Portugal.

På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Sverige Portugal och vem sänder Sverige Portugal? I detta fall är det Viasat som har rättigheterna till matchen, men man har också ett samarbete som gör det möjligt att se matchen på TV4 Play.

Sverige Portugal TV kanal: vilken kanal visar Sverige Portugal på TV?

Sverige Portugal TV kanal –  vilken kanal visar Sverige Portugal på TV?

Sverige vs Portugal är ett stort möte som genom åren bjudit på många fina matcher. Senast man ställdes mot varandra var för drygt tre år sedan i Nations League. Då vann Portugal. Om du vill spela på matchen finns några av de bästa oddsen hos spelbolagen Leo Vegas. Det är klart vem som kommer att sända denna match. Det är TV4 och TV4 Play som erbjuder sändningen i Sverige.

Sverige Portugal – vilken kanal sänder Sverige Portugal TV sändning

Sverige har inte de mest kända namnen i truppen efter att många lagt skorna på hyllan. Man har dock ett ungt och spännande lag som skakat stornationer tidigare och med Jon Dahl Tomasson som ny förbundskapten kan det mesta hända.

Sverige Portugal TV kanal träningsmatch 2024

Då matchen spelas på bortaplan i Portugal kommer många svenskar att bänka sig hemma i tv-soffan när matchen spelas. Det finns ett stort allmänintresse i Sverige, speciellt när det är Portugal man möter.

Sverige Portugal förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Sverige har en viktig match framför sig och det återstår att se hur laget kan prestera.

Sveriges startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Portugal startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Sverige-Portugal TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Har du i tankarna att lägga ett spel på Sverige Portugal? Unibet och betsafe är några av spelbolagen du kan välja mellan. Inför Sveriges möte med Portugal finns det en hel del erbjudande, bland annat från Unibet om du vill spela på Sverige Portugal =>

Sverige Portugal TV kanal: vilken kanal visar Sverige Portugal på TV?

Sändning och tid – 20:00

Vilken kanal visar Sverige mot Portugal? TV-tiden för Sverige-Portugal är på torsdag den 21 mars och matchen börjar klockan 20:45. Portugal Sverige sändning och speltid är kl. 20:45 och Sverige-Portugal-matchen sänds på TV4 och TV4 Play.

När spelas matchen?

Matchen mellan Sverige och Portugal spelas på torsdag den 21 mars 2024 klockan 20:45.

Vart spelas Sverige-Portugal?

Sverige-Portugal-matchen spelas på Estádio Dom Afonso Henriques i Guimarães.

Var sänds Sverige-Portugal?

Sverige Portugal på TV? Matchen kommer att visas på TV4 och TV4 Play. Sändningen startar 20:00.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

bet365