Vilka möter Djurgården i Champions League 2020? DIF i CL kvalet 20/21!

Vilka möter Djurgården i Champions League 2020? DIF i CL kvalet 20/21!

Vilka möter Djurgården i Champions League 2020? DIF i CL kvalet 20:21!

Vilka möter Djurgården i Champions League kvalet 2020

Djurgården i Champions League? Vilka möter Djurgården i Champions League? Djurgården blev svenska mästare 2019 och får därför chansen att kvala till europaspel. Man inleder i den första kvalomgången av Champions League. Det återstår att se hur långt man klarar sig i kvalets där första matchen är mot Ferencvaros från Ungern. Se Djurgårdens matcher i Champions League =>

I denna artikel hittar ni allt vad som gäller för Djurgården och lagets matcher i Europa. Ska man göra som Malmö FF och ta sig till gruppspel i Champions League eller lyckas man knipa en plats i Europa League? Det återstår att se var denna spännande resa slutar.

Djurgården hade en fin säsong under 2019 och fick bra resultat med sig. Guldet vann man i sista omgången efter att ha spelat 2-2 mot IFK Norrköping. Nu ska man ut i Europa och testa musklerna mot lag från andra länder. Det återstår att se hur DIF presterar.

Djurgårdens matcher i Champions League – vem spelar Djurgården mot?

Vilka möter Djurgården i Champions League? Det kanske inte alltid är lika roligt att spela kval till Champions League eller Europa League. Oftast börjar man med matcher mot lag som är lägre rankade på någon mindre arena i öst- eller sydeuropa. Det är dock inte lätt att spela mot mindre lag som ger allt för att ta sig vidare till nästa runda av kvalet.

Ofta blir det matcher mot lag från Ungern, Rumänien eller Estland i den första omgången. Ser vi till Djurgårdens kvalitéer ska det inte vara några större problem. DIF är dock inte speciellt rutinerade i Europa och det återstår att se hur det går. Frågan är hur långt Djurgården kan ta sig i turneringen. Detta efter att ha vunnit SM-guld i november 2019. Se Djurgårdens matcher i CL här =>

Vilka möter Djurgården i Champions League

Djurgården spelschema Champions League 2020

Vilka möter Djurgården i Champions League? I denna artikel hittar ni samtliga matcher och information kring vilken tv-kanal som gäller, var man kan streama tillställningarna samt vem som erbjuder liveodds på matchen. Då endast en omgång i taget är klar hittar ni endast nästkommande match nedan. Tänk på att samtliga matcher är enkelmöten. Det betyder att Djurgården måste vinna alla sina matcher för att ta sig vidare till gruppspelet i oktober månad.

Lottningen är så gott som klar och nedan ser ni vilka matcher som är klara för Djurgårdens del.

Datum Tid Djurgårdens matcher i CL Livestream TV-kanal Liveodds
2020-08-19 20:45 Ferencvaros – Djurgården viaplay vsport_premium Unibet
2020-08-25
TBA
Djurgården – Celtic* viaplay vsport_premium Unibet
2020-09-15 TBA Tredje kvalrundan viaplay vsport_premium Unibet
2020-09-22 TBA Playoff Kvalrundan viaplay vsport_premium Unibet

*Vid avancemang från första kvalrundan

Vilka möter Djurgården i Champions League

Djurgårdens matcher i Champions League 2020

Djurgården måste vinna totalt fyra matcher för att ta sig till huvudturneringen. Gör man det väntar en väldigt stor summa pengar. Detta då Champions League prispengar är väldigt höga om man tar sig till gruppspelet. Malmö FF har spelat in flera hundratals miljoner under de två år man var i turneringen. Frågan är om DIF ska mäkta med samma bragd.

Vilka möter Djurgården i Champions League kvalet 2020/21?

Det finns flera möjligheter för Djurgården att spela i Europa i sommar. Det är dock endast på ett sätt som man kan ta sig till Champions League. Skulle Djurgården ta sig förbi den första kvalomgången kommer man få en andra chans att kunna ta sig vidare till ett europeiskt gruppspel. Då är det dock Europa League som gäller för Djurgården. Den första matchen i kvalet spelas den 19 augusti för Djurgårdens del. Tar man sig vidare till omgång två och åker ut kvalificerar man sig för omgång tre i EL-kvalet. Skulle man åka ut i omgång tre av CL-kvalet tar man sig till playoff i EL-kvalet och och åker man ut i playoff till Champions League är man per automatik kvalificerade för gruppspel i Europa League.

Djurgårdens nästa match i Champions League 2020

Här finner ni oddsen för Djurgårdens första match i kvalet. Då ställs man mot Ferencvaros från Ungern.

Odds Ferencvaros Djurgården 1X2 1 X 2
2.30 3.35 3.10
     
Odds Ferencvaros Djurgården 1X, 12 & X2 1X 12 X2
1.38 1.34 1.63
Hämta din bonus hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.79 1.98
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.05 1.78

Djurgården ställs mot Ferencvaros i första rundan

Djurgården har lottats mot Ferencvaros från Ungern. Matchen består av ett enkelmöte i den första omgången och vinnaren av denna matchen går vidare till andra omgången. Många är på jakt efter att se Djurgården Ferencvaros på TV. Det är dock inte alltid lätt att hitta var de olika matcherna finns. Hos Silly Season Sverige hittar du dock all information kring denna match. Både när det gäller var den visas på TV och när det kommer till Djurgården – Ferencvaros live stream. Matchen spelas den 19 augusti.

Tidigare matcher i Champions League

Detta är första gången på väldigt länge som Djurgården kvalar till Champions League. Senast var i början av 2000-talet då man vann Allsvenskan 2002 och 2003. Frågan är om det går bättre denna gång.

Vilka möter Djurgården i Champions League? Letar du efter Djurgården stream samt vilken kanal visar Djurgården? När det kommer till Djurgården på TV finns det endast ett alternativ. Det är Viasat som äger rättigheterna och kommer att visa kvalmatcherna. Läs mer om matchen på Djurgården.se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply