Officiellt: Scott Sinclair klar för Celtic

Celtic värvar från Aston Villa

Celtic har gjort klart med ännu ett nyförvärv. Det är Scott Sinclair som ansluter sig från Aston Villa.

Scott Sinclair har lämnat Aston Villa för spel i Celtic, det meddelar den skotska storklubben på sin officiella hemsida. 27-åringen har tillbringat sin karriär i en rad brittiska klubbar både permanent och under lånesejourer, och väljer nu att fortsätta på det spåret när han skrivit på ett fyraårskontrakt med sin nya klubb.

Återförenas med Brendan Rodgers

Yttermittfältaren blir det senaste tillskottet i Brendan Rodgers trupp inför den kommande säsongen. Tidigare har man gjort klart med spelare som Kolo Touré och Moussa Dembele. En av anledningarna till att valet föll på Celtic var spelarens relation till Rodgers, de båda två känner varandra väl sedan deras gemensamma tid i Swansea.

 

– Det känns fantastiskt att ha kommit till Celtic. Det är en stor klubb och jag ser fram emot säsongen. När jag hörde att de var intresserade av mig visste jag att jag måste flytta hit, säger Sinclair till klubbens hemsida.

– Han (Rodgers) hade stort inflytande på mig när jag var i Swansea och då spelade jag som bäst. Förhoppningsvis kan han få den bästa fotbollen ur mig nu också så att jag får tillbaka formen och börjar göra mål, fortsätter han.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply