Mållöst på frustrerat Anfield

För andra matchen i rad bänkades Steven Gerrard av Brendan Rodgers, något denne kanske ångrar om man ser till kaptenens inhopp i andra halvleken.

Även om det en någorlunda retsam tillställning skapades inga direkta farligheter i den första halvleken, Wes Browns chans precis innan halvtidsvilan får ses som kanske den farligaste.

Inte heller i den andra halvleken hände speciellt mycket, men de farligaste chanserna som dök upp tillhörda oftast Sunderland och främst Connor Wickham som gav Martin Skertl stora problem matchen igenom.

När Rodgers försökte få till en slutforcering byttes Steven Gerrard in och man såg genast en skillnad hos hemmalaget, men man lyckades inte utnyttja det utan matchen slutade 0-0.

Båda lagen var missnöjda med domarens insats då Connor Wickham två gånger om ville ha straff och Sterling kände nog förmodligen att han bortdömdes.