Turkiet Italien TV kanal: vilken kanal visar Turkiet Italien på TV?

Turkiet Italien TV kanal: vilken kanal visar Turkiet Italien på TV?

Italien Turkiet TV kanal- vilken kanal visar Italien Turkiet på TV?

Turkiet Italien vilken kanal och tid i EM 2021!

Turkiet Italien TV kanal? Turkiet Italien vilken Kanal? Vilken kanal visar Turkiet Italien? Vilken kanal sänder Turkiet Italien? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Turkiet-Italien i EM 2021 på TV. Streama matchen live här =>

Det är äntligen dags för EM 2021 och den första matchen spelas mellan Turkiet och Italien. Det är Italien som är favoriter enligt flera bettingbolag men Turkiet har ett lag som överraskat förut, något som gör att man inte kan

Nedan ser ni de bästa oddsen på matchen.

1 X 2
Odds Turkiet Italien 1X2: 8,85 3,60 1,70
1X 12 2X
Odds Turkiet Italien 1X, 12 & X2 2,63 1,28 1,09
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,40 1,55
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,35 1,61

Turkiet Italien TV kanal- vilken kanal visar Turkiet Italien på TV?

Turkiet Italien på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Italien är ett av värdländerna och i premiären ställs man mot Turkiet som kommer besök till Olympiastadion i Rom. Även om det är Turkiet som står som hemmalag kommer matchen att spelas i Italien. Det är ingen tvekan om att Italien är favoriter och för att visa att man är en seriös kandidat till titeln bör man vinna här.

På Silly Season Turkiet hittar du all info om vilken TV kanal visar Turkiet Italien  och vem sänder Turkiet Italien? När det är Champions League är det Viasat som sitter på sändningsrättigheterna. Denna match är dock en del av EM 2021. När det kommer till EM 2021 kan det skifta om vem som visar matcherna. I detta fall är det TV4-Gruppen som har rättigheter till matchen. Se matchen här =>

Turkiet Italien TV kanal- vilken kanal visar Turkiet Italien på TV?

Turkiet Italien TV kanal –  vilken kanal visar Turkiet Italien på TV?

Turkiet Italien är en viktig match båda lagen. Att få med sig tre poäng från premiären är den bästa start man kan få och frågan är om Italienarna kan ge någon lycka till publiken hemma i Rom eller blir det Turkiet som tar med sig de tre poängen. Om du vill spela på matchen finns de bästa oddsen hos spelbolagen Leo Vegas och betsafe. Det är klart vem som kommer att sända denna match. Det är TV4 och C More Play som sänder matchen i Turkiet.

Turkiet Italien – vilken kanal sänder Turkiet Italien TV sändning

Italien är inte lika starka under 2021 som man var under tidigare år. Många från det äldre gardet har lagt skorna på hyllan och även om många talangfulla spelare kommit in har man inte samma styrka och spel som tidigare.

Turkiet Italien förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Turkiet har en viktig match framför sig och det återstår att se hur långt man kan gå i turneringen.

Turkiets startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Italien startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Turkiet-Italien TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Har du i tankarna att lägga ett spel på Turkiet Italien? Unibet och betsafe är några av spelbolagen tidigare nyttjat de möjligheter som givits i samband Turkiets matcher i EM 2021. Inför Turkiets möte med Italien finns det en hel del erbjudande, bland annat från Nordicbet  vill spela på Turkiet Italien =>

Om du vill betta på Turkiet-Italien eller någon annan match i EM 2021 eller Allsvenskan så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus.

Sändning och tid – 20:00

Vilken kanal visar Turkiet mot Italien? TV-tiden för Turkiet-Italien är på fredag den 11 juni och matchen börjar kl 20:45. Italien Turkiet sändning och speltid är kl. 20:45 och Turkiet-Italien-matchen sänds på TV4 och C More Play.

När spelas matchen?

Matchen mellan Turkiet och Italien spelas på fredag den 11 juni 2021 klockan 20:45.

Vart spelas Turkiet-Italien?

Turkiet-Italien-matchen spelas på Olympiastadion i Rom.

Var sänds Turkiet-Italien?

Turkiet Italien på TV? Matchen kommer att visas på TV4 och C More Play. Sändningen startar 20:00.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Turkiet-Italien-biljetter? Troligtvis är alla biljetter till matchen slut. Att få en biljett till en match i EM är aldrig lätt och det mest troliga att denna match är utsåld.

Mer information om turneringen

Om du vill läsa mer om Spelschema EM eller Sveriges spelschema i turneringen hittar du allt på Silly Season. Även odds och tv-tider.

You must be logged in to post a comment Login