Uppgifter: Aleksandr Kokorin på väg till Arsenal

The Gunners nära affär med Dynamo Moskva?

Det har ryktats om fransmannen Karim Benzema och uruguayanen Edinson Cavani. Nu talar däremot uppgifter från Daily Telegraph, vars trovärdighet kanske inte är på topp, för att det kan bli rysk förstärkning. Landslagsmannen Aleksandr Kokorin uppges nämligen vara nära Arsenal.

Efter en sommar med heta transferrykten gällande förstärkning till anfallet, där Olivier Giroud just nu är det självklara valet längst fram. Uppgifter har dock under sommaren dels talat gällande den fransk landslagsmannen Karim Benzema som sagts kunna lämna Real Madrid, men som själv nyligen slog fast att det inte är aktuell. Även Edinson Cavani i Paris Saint-Germain var en kandidat i pressen men även uruguayanen är borta från marknaden.

Rysk källa pekar mot Kokorin

Med dessa två stjärnor i nuläget långt borta från att förstärka anfallet på Emirates Stadium, kommer istället uppgifter som talar för ett ryskt namn. Enligt Daily Telegraphs uppgifter, som kanske ska tas med en nypa salt, ska Dynamo Moskvas anfallare Aleksandr Kokorin vara på väg till The Gunners. Deras ryska källa hävdar till och med att en affär är nära mellan parterna.

Den 24-årige anfallaren har enligt Metro också haft intresse efter sig från såväl brittiska storklubbarna Manchester United och Tottenham, men även franska PSG och ryska Zenit.

”Ger inte upp Benzema”

Spansk media släcker samtidigt inte hoppat helt för London-laget i jakten på Karim Benzema. Den spanska hemsidan fichajes.net hävdar att The Gunners ännu inte gett upp tanken på att värva fransmannen, trots att de är medvetna om att det kommer bli väldigt svårt att få loss honom från Los Blancos.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply